Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Οι υπηρεσίες μου - Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές - Μελέτη - Σχεδιασμός - Επίβλεψη

Μελέτη νέας κατοικίας
Συνολική διαρρύθμιση χώρου


Η αγορά ή η κατασκευή μιας κατοικίας είναι η καταλληλότερη στιγμή για μια ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο σας. Από επιλεγμένους χώρους μέχρι και το σύνολο της κατοικίας, παρέχονται συμβουλές και γίνονται σχέδια με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Προτάσεις χρωματικών επιλογών, υφασμάτων & υλικών επένδυσης

Για μικρότερης έκτασης παρεμβάσεις στον χώρο παρέχονται συμβουλές χρωματικών συνδυασμών και συμβουλές επιλογής υφασμάτων που θα ντύσουν τον χώρο σας. Επιπλέον σημαντικό κομμάτι διαμόρφωσης του χώρου αποτελούν τα υλικά επένδυσής του, από τα δάπεδα και τα πλακίδια μέχρι ενδεχόμενες επενδύσεις των τοίχων με ποικίλα υλικά.



Ιδιοκατασκευές

Σε πολλές περιπτώσεις ο σχεδιασμός μοναδικών αντικειμένων και επίπλων που θα ταιριάξουν στον χώρο σας είναι μια ξεχωριστή λύση. Ο σχεδιασμός των ιδιοκατασκευών γίνεται ώστε να καλυφθούν οι υψηλές απαιτήσεις σας, τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και αισθητικής.



Διαμόρφωση καταστημάτων

Η διαμόρφωση ενός καταστήματος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα ώστε ο χώρος υποδοχής κοινού να διαπνέεται από το αίσθημα που εσείς θέλετε να δώσετε. Απαιτείται εργονομία, λειτουργικότητα και πάνω απ’ όλα η κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να αναδειχθεί το προϊόν σας.



• Ανακαίνιση κατοικίας & επαγγελματικού χώρου

Η ανακαίνιση ενός χώρου, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο, είναι μια διαδικασία αυξημένων απαιτήσεων, που απαιτεί την γνώμη ενός ειδικού. Πρόκειται για έναν ήδη διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο υπάρχει ανάγκη βελτίωσης και αλλαγής. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, γίνονται προτάσεις και σχέδια, ανάλογα με την έκταση της παρέμβασης που εσείς επιθυμείτε.



Εύρεση συνεργείων

Για να γίνουν όλες οι εργασίες διαμόρφωσης ενός χώρου χρειάζονατι πάντα τα κατάλληλα συνεργεία. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου, επιλέγονται τα συνεργεία που θα φερουν σε πέρας τις διάφορες εργασίες, με στόχο την ποιοτική και γρήγορη απόδοση.


Για ό, τι από τα παραπάνω σας απαχολεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε!

e - mail : nikopoulou.design@gmail.com , sofianikop@hotmail.com

4 σχόλια:

Elias Thalassis είπε...

Καλημέρα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένο το 2009,صبا الخير الخاص بك منذ سنوات عديدة وسعيدة Good morning your many years and a happy 2009,Bonjour, vos nombreux et une bonne et heureuse année 2009,良い朝に多くの幸せな年と2009年,Buenos días y sus muchos años un feliz 2009,Доброе утро ваш многие годы и рады 2009 году,

e-ioannis είπε...

καλη χρονια !

Ανώνυμος είπε...

kalispera mipos mporeis na mou peis poio progama xrisimopoieis gia ta 3d sxedia ? thanks

Sofia Nikopoulou είπε...

Όσον αφορά τα σχέδια, χρησιμοποιώ το archiCAD! Είναι υποτυπώδης ο φωτορεαλισμός του αλλά είναι αρκετά γρήγορος, γι'αυτό το προτιμώ.