Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιάαααα!.....

Και βγήκε ντεκόρ βιτρίνας! Τι νομίζατε, τα κλαδιά έχουν πολλές χρήσεις! Έτσι σκεφτήκαμε με την καλή μου πελάτισσα και είπαμε να φέρουμε την άνοιξη στην βιτρίνα της. 
Το μαγαζάκι Lollipop είναι γλυκό σαν γλειφιτζούρι, έχει ιδιαίτερα παιδικά ρουχαλάκια και η σκέψη ήταν να έχουμε ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα για να παρουσιάσουμε τα πασχαλινά μας. Έτσι στοχεύσαμε σε ήπια χρώματα και περιορισμένο στολισμό, για να αναδειχτούν τα όμορφα ρούχα. Πολύχρωμα αυγουλάκια, κουνελάκια και όλα τα πασχαλινά συμπαραμαρτούντα  έπρεπε λιγάκι να προσγειωθούν και να μας δώσουν μια elegant ατμόσφαιρα.
Οφείλω να ομολογήσω πως, μιας και δεν είμαι φωτογράφος, οι φωτογραφίες μου λιγάκι την αδικούν την βιτρινούλα μου... Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη, αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο εδώ που τα λέμε!... Αν σας βγάλει ο δρόμος σας λοιπόν στην κεντρική αγορά του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ρίξτε μια ματιά στο Lollipop και πείτε μου εντυπώσεις!

3 σχόλια:

SPYRIDOULA είπε...

Υπέροχη διακόσμηση!Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις καταπληκτικό χέρι. Χαίρομαι να βλέπω δουλειές σου.
Καλό Πάσχα

Sofia Nikopoulou είπε...

Ευχαριστώ παιδάκια μου! Ανώνυμε να'σαι καλά, την επόμενη φορά χάρισε μας και το ονομά σου, να ξέρω πού να στέλνω ευχαριστίες βρε παιδί μου! :-)