Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέο μέλος?... Νέο, αλλά all time classic δωμάτιο!

Μωρουδίστικο δωμάτιο! Τι πιο γλυκό, πιο ζεστό και αγαπησιάρικο σε ένα σπίτι?... Έτσι δείτε το και ετοιμάστε μια όμορφη φωλίτσα για το μελλοντικό νέο μέλος στην οικογένεια και το σπιτικό σας. Ποτέ δεν ήμουν φαν της αντιστοιχίας "ροζ για τα κοριτσάκια - γαλάζιο για τα αγοράκια". Και όχι γιατί είναι άσχημο, ίσα ίσα! Όμως υπάρχουν τόοοοοσα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς με ένα παιδικό / μωρουδιακό δωμάτιο, που είναι κρίμα να μένουμε κολλημένοι μόνο σε αυτό.



Καταρχήν, πάντα κρατήστε στο μυαλό σας ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι ένας χώρος που θα εκπέμπει ηρεμία και ζεστασιά, που το μωρό σας θα ησυχάσει και θα χαλαρώσει. Γι'αυτό τα πολύ έντονα χρώματα πιστεύω πως είναι για μεγαλύτερες ηλικίες. Εγώ θα σας πάω σε all time classic λύσεις, με βάση το λευκό - ιβουάρ, το οποίο πέρα από χαλαρωτικό είναι και unisex! Έτσι έχουμε την ευκολία με μικρές πινελιές από ροζάκια, γαλάζια και πρασινάκια (που δύσκολα θα αποφύγουμε!...) να φτιάξουμε έναν χώρο ιδανικό. Γίνεται να μπείτε σε ένα από αυτά τα δωμάτια και να μην τα αγαπήσετε??....



2 σχόλια:

ποντίκι είπε...

Έκανα μια αναδρομή σε παλιότερα θέματα σου..!!! Είναι όλα τόσο υπέροχα...
Μπράβο σου και σε εσένα... χαίρομαι και εγώ να βλέπω τέτοια ομορφιά... όπως είπες κάποια στιγμή για της φιλενάδας (http://design-artfactory.blogspot.com/)μου όπου και από εκεί σε βρήκα..
Αχ το δικό μου το σπίτι ποιος θα το διακοσμήσει.. !! χαχαχα !!

Sofia Nikopoulou είπε...

Να είσαι καλά "ποντίκι"! Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω ότι αρέσουν τα θέματά μου! Έχουμε ανάγκη από ομορφιά γύρω μας, πάντα αλλά και ειδικά στις μέρες που περνάμε.... Αυτή την ανάγκη θέλω κι εγώ να την κάνω συνειδητή σε όλους και να αρχίσουμε σιγά σιγά να ομορφαίνουμε τα σπιτάκια μας!

Όσο για το δικό σου σπίτι, εδώ είμαστε! Στείλε καμια φωτογραφιούλα να το συζητήσουμε το θέμα :-)

Φιλιά!