Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Διακόσμηση online!

Το μέλλον της διακόσμησης μας χτυπάει την πόρτα! Ένας νέος τρόπος συνεργασίας ήρθε για να μείνει, για όλους εσάς που ζητάτε από τον χώρο σας το κάτι παραπάνω, ωστόσο δεν έχετε τον χρόνο για ραντεβού και τρεξίματα. Και, κακά τα ψέμματα, ένας τρόπος πολύ οικονομικός για όλα τα βαλάντια!... "Διακόσμηση online" λοιπόν και όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και τις τιμές, μπορείτε να τις βρείτε εδώ!...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια! Ήθελα να σε ρωτήσω τι ισχύει σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για διακόσμηση κάποιου μαγαζιού. Φαντάζομαι ότι οι τιμές αλλάζουν αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει, σε τέτοια περίπτωση, δυνατότητα συνεργασίας online!

Ευχαριστώ!
Χρύσα

Sofia Nikopoulou είπε...

Γεια σου Χρύσα! Καλή η ερώτησή σου, μιας και η σελίδα της "Διακόσμησης online" αναφέρεται αποκλειστικά σε κατοικίες. Υπάρχει βεβαίως δυνατότητα online συνεργασίας!

Οι τιμές δεν μπορούν φυσικά να είναι fix, γιατί κάθε μαγαζί είναι διαφορετικό και με άλλες απαιτήσεις, ωστόσο οι αμοιβές θα κινούνται σε παρόμοιο μοτίβο, πολύ χαμηλές και με δυνατότητα extra εκπτώσεων, εφόσον πρόκειται για κάποιον ιδιαίτερο χώρο!

Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως. Για περισσότερες λεπτομέρειες και μια συγκεκριμένη οικονομική προσφορά, μπορείς να μου στείλεις email!