Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ανακαίνιση...αυτός ο άγνωστος!

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχει τύχει να βρεθούμε σε ένα χώρο, δικό μας ή όχι, και να σκεφτούμε ότι σίγουρα χρειάζεται μια ανακαίνιση. Αν όμως καθήσετε και αναρωτηθείτε τι ακριβώς θα προτείνατε για να ανανεωθεί ένας χώρος και να γίνει πιο σύγχρονος και λειτουργικός, μάλλον θα βρίσκατε ότι είναι πιο πολύπλοκο απ'ό,τι αρχικά νομίζατε!


Η ανακαίνιση είναι μια περίπτωση όπου ως διακοσμήτρια και ειδικός, πρέπει :

* να καταλάβω τις ανάγκες  του χώρου
* να επιλέξω τι πρέπει και τι μπορώ να διατηρήσω
* να βελτιώσω την λειτουργικότητα των χώρων
* να προσαρμόσω τον χώρο στις σύγχρονες ιδέες και τάσεις
* να σεβαστώ τον προϋπολογισμό του πελάτη και να κινηθώ σε ενδεχόμενες οικονομικές λύσεις
* να συγκεντρώσω τα κατάλληλα συνεργεία
* να οργανώσω την κατασκευή ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, καθώς συνήθως οι χώροι προς ανακαίνιση χρησιμοποιούνται ήδη ή πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα



Για όλους τους παραπάνω λόγους, και για πολλούς άλλους μικρότερης σημασίας, ένας διακοσμητής είναι συνήθως απαραίτητος σε μια ανακαίνιση που θα σας ενδιέφερε να κάνετε. Η ανακαίνιση είναι κάτι παραπάνω από φρεσκοβαμμένοι τοίχοι. Πρόκειται για χώρους ήδη διαμοφωμένους, στους οποίους υπάρχει ανάγκη βελτίωσης και αλλαγής, όπου η άποψη και η επέμβαση ενός ειδικού σας γλιτώνουν από λάθη που δύσκολα αναιρούνται. Και φυσικά σας γλιτώνουν από το τρέξιμο, το ψάξιμο και την σκοτούρα του να πρέπει να κάνετε όλη αυτή την διαδικασία μόνοι σας, χωρίς την σιγουριά του αποτελέσματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: