Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Αϊ - Βασίλης της διακόσμησης δίνει δωράκι! Καλή χρονιά, διαδραστικά!

Διαγωνισμός online διακόσμησης δωματίου.
Γίνε μέλος του group Sofia Nikopoulou Interior Design και κέρδισε μελέτη διακόσμησης για το δωμάτιό σου!

Καλή χρονιά! Να σου ευχηθώ υγεία, αισιοδοξία και πολλή τύχη! (χρειάζεται κι αυτή...)
Είπα φέτος, πριν σου παραθέσω τις νέες τάσεις διακόσμησης για το 13', που θα ακολουθήσουν σε επόμενο post, να σε βάλω σε κλίμα αλλαγής χώρου! Ξέρω πόσο σου αρέσουν οι αλλαγές και όλο ψάχνεσαι στα site και στα blog για καμιά ιδέα, να είναι καλή αλλά να'ναι και οικονομική. Έτσι θα σου κάνω την ζωή λίγο πιο εύκολη γιατί, μέρες που είναι, είπα κι εγώ να σου κάνω ένα δώρο για την νέα χρονιά!

Μπορείς λοιπόν να κερδίσεις μια online μελέτη διακόσμησης χώρου με φωτορεαλιστικά, όπως στις παρακάτω φωτό. Είναι πολύ απλό, δεν θα σε δυσκολέψω! Επισκέψου την ομάδα μου στο  Facebook, Sofia Nikopoulou Interior Design και ζήτησε να γίνεις μέλος. Από σήμερα μέχρι τις 24 του μηνός, για 20 λοιπόν μερούλες, θα μπεις στα ειδικά κατάστιχά μου ως νεοεισαχθέν μέλος του group και αυτόματα θα λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα κάνω στις 24 του μήνα. 


-Τι κερδίζω;

Αν είσαι ο τυχερός/τυχερή του νέου έτους, σου κάνω δωράκι την μελέτη διακόσμησης ενός υπνοδωματίου σου, μέσω internet. Θέλεις κρεβατοκάμαρα, θέλεις παιδικό, εσύ διαλέγεις! Μπορεί να θες ένα φρεσκάρισμα, μπορεί να φτιάχνεις τον χώρο σου φτου κι απ'την αρχή, τα κάνω όλα και συμφέρω! Την στιγμή που θα στεφθείς νικητής/νικήτρια θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσω Facebook για να αποκτήσω την διεύθυνση email σου και να τα πούμε ιδιαιτέρως.

Και έτσι γιατί μας αρέσει η δημοσιότητα (τηρουμένης της απαραίτητης ανωνυμίας πάντα!) η πρόταση που θα σου ετοιμάσω θα μοστραριστεί και σε ειδικό post για να ξέρουν και οι υπόλοιποι καημένοι τι έχασαν!

Γρήγορα login στο Facebook και έλα στην παρέα μας!

1 σχόλιο:

Sofia Nikopoulou είπε...

Τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκαν ορισμένα κακόβουλα ανώνυμα σχόλια σχετικά με αυτό το post αλλά και το άτομό μου προσωπικά. Τα άφησα εμφανή για λίγο ώσετ ακόμα και οι κακοπροαίρετοι δημοκρατικά να ακουστούν, έστω συντόμως.

Πλέον έχουν αφαιρεθεί μιας και στην πορεία τους κατέληξαν προσβλητικά και εμπαθή. Δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω σε κανένα από αυτά, μιας και δεν είναι αυτός ο ρόλος που με ενδιαφέρει να παίξω διαδικτυακά. Ο κομπλεξισμός του trolling δεν με αφορά.

Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες που σχολιάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, πάντα ευγενικά και επώνυμα.