Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κονσολασιόν!...

Την κονσόλα έχω καταλάβει ότι πολύ την αγαπάς, αλλά λίγο την φοβάσαι. Μια δεν ξέρεις αν θα ταιριάξει, μια δεν φαντάζεσαι πώς να την διακοσμήσεις, μια "τσάμπα θα πάει ο χώρος- ολόκληρη ντουλάπα θα μπορούσα να βάλω"... Δες ομορφιές να πάρεις ιδέες!

Η κονσόλα μπορεί σαν λέξη να σου θυμίζει την γιαγιά σου, μαζί με άλλες ανάλογες όπως το αιώνιο "σκρίνιο"(!) αλλά θα το έχεις μυριστεί μέχρι τώρα ότι έχει επανέλθει δυναμικά και έρχεται να δώσει στυλ, ζεστασιά ή και πρακτικότητα, γιατί όχι?


  • Ως "sofa table" θα δώσει χώρους αποθήκευσης, επιφάνεια για το βιβλίο σου και το τηλέφωνό σου και -βασικό- θα κρύψει την άχαρη πλάτη του καναπέ!


  • Ως κονσόλα τοίχου θα προσθέσει ιδιαίτερο στυλ στον χώρο, πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάποιο ξεχωριστό έπιπλο όπως αυτό, δεμένο με μια φευγάτη ταπετσαρία τοίχου.


  • Συνδυασμένο με μια πολυθρόνα, θα παίξει διπλό ρόλο. Από την μία κονσόλα τοίχου και από την άλλη, βοηθητική επιφάνεια αντί για τραπεζάκι, για να ακουμπήσεις τον καφέ σου.

  • Πάντα βέβαια μπορείς να κάνεις το σπίτι σου θερμοκήπιο και να την χρησιμοποιήσεις ως βάση για γλάστρες!...

5 σχόλια:

το χειρότεχνο είπε...

τι ωραιες ιδεες!!!μου αρεσαν πολυ ειδικα αυτα με τα καλαθια! και οσα ειναι σε παλιοτερο στυλ ειναι πολυ ομορφα!

art nouveau είπε...

Καταπληκτικη αναρτηση!!!Τις λατρευω τις κονσολες!!Και ο τιτλος....πανεξυπνος!!!

thomi είπε...

κι εμενα μαρεσουν πολυ οι κονσολες, δινουν προσωπικοτητα στο χωρο!μακαρι να ειχα λιγο μεγαλυτερο σπιτι και να επαιρνα μια κονσολα ετσι για κονσολασιον:)

Sofia Nikopoulou είπε...

Να'στε καλά κορίτσια! Εύχομαι να μπορείτε να φτιάξετε τους χώρους σας όπως ονειρεύεστε, την χρειαζόμαστε λίγη κονσολασιόν!... :-)

Dennis Kontarinis είπε...

Καλησπέρα σας από τηνΝέα Υόρκη.
Τυχαία περαστικός από το σπιτικό σας. Να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα παλιά έπιπλα και αντικείμενα και μάλιστα σε κάποιο βαθμό τα έχω στο σπίτι μου.
Πάντως είστε αξιέπαινη για το έργο σας.
Νά είστε καλά.