Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

I'm dreaming of a white Christmas!...

Λευκά Χριστούγεννα για φέτος! Και όχι, δεν θα βασιστούμε μόνο στο αν θα χιονίσει. Θα φέρουμε το λευκό μέσα, αντικαθιστώντας για μια χρονιά τις πιο κλασσικές λύσεις του κόκκινου και του χρυσού, που συνηθίζεται αυτές τις μέρες. Τα αγαπάμε, τα λατρεύουμε, αλλά ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο! Προσωπικά η λευκή διακόσμηση των Χριστουγέννων μου πάει πολύ. 


Έψαξα να σας δείξω ακόμα και λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα, που έχω δει κατά καιρούς και τόσο μου αρέσουν, αλλά καθότι δύσκολο να πετύχεις όμορφο λευκό δέντρο, δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να με ικανοποιεί! Έτσι περιορίζομαι στα εξίσου πολύ αγαπημένα λευκά στολίδια για δέντρα αλλά και για άλλες γλυκές γωνίτσες. Μην το φοβηθείτε σαν "λίγο" ή "κρύο"... Θα σας δώσει τόση ζεστασιά που δεν θα θέλετε να κάνετε ρούπι!

                                  




6 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Αγαπημένο λευκό!Πολύ όμορφα όλα!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΕΚΟΡ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣ. ΔΕΝΤΡΩΝ!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Μαρία είπε...

καταπληκτικό το λευκό.......με το μωβ σε συνδυασμο;;;;

το χειρότεχνο είπε...

μ αρεσουν πολυυυυ!!!!

Litsa είπε...

Κι εγώ αγαπώ το λευκό και το θαυμάζω τόσο πολύ, αλλά δεν τα καταφέρνω, πάντα γυρίζω και πάλι στο κόκκινο... Καταφέρνω μόνο να φτιάξω λευκές γωνιές...
Όλα υπέροχα!!

Sofia Nikopoulou είπε...

Θέλει σκέψη το λευκό, δεν είναι εύκολο, το αναγνωρίζω!... Αλλά άπαξ και πετύχει, είναι ονειρεμένο. Λευκό - μωβ, super συνδυασμός! Πολύ διαφορετικός, εντελώς εκτός των συνηθισμένων. Προχώρα το Μαρία! Μόνο έχε υπόψη ότι σαν συνδυασμός θέλει χώρο με ουδέτερα χρώματα, λευκά, γκρι, κλπ. Αν έχεις πολύ εμπριμεδάτη κατάσταση στο σπίτι, θέλει προσοχή!