Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Από την "φωτό" ... στον ρεαλισμό!

Πρόσφατα ολοκλήρωσα την ανακαίνιση ενός μικρού studio, στο οποίο αρχικά ετοίμασα φωτορεαλιστικά, ώστε ο πελάτης μου να έχει μια εικόνα του αποτελέσματος. Στα τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια προσπαθούμε να περιγράψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την λύση που προτείνουμε, για να ξέρουμε αν και τι αρέσει στον πελάτη. Εδώ που τα λέμε κάποιοι διακοσμητές έχουμε και μία ψώρα να βγει όμορφο το φωτορεαλιστικό, έτσι από δημιουργικής άποψης!... Όταν, τέλος, συγκρίνουμε το φωτορεαλιστικό με το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα, αυτή την αντιπαραβολή πολύ την χαίρομαι!...


--))_((--



--))_((--



5 σχόλια:

Georgina είπε...

Σοφούλα μου πολύ ωραία δουλεια! Ο,τι έδειξες το έκανες! Άριστη φιλενάδα! Μπράβο σου! Πολύ μου άρεσε η δουλειά σου! Στυλάτη όπως εσύ!

Αναστασία είπε...

Τέλεια δουλειά! Εγινε αγνώριστο!

Sofia Nikopoulou είπε...

Να'στε καλά κούκλες για τα ωραία λογάκια! Σε επόμενο post θα έχω και "Πριν και Μετα". Εκεί να δείτε πως όντως έγινε αγνώριστο!

cnikop είπε...

Σόφη ,Συγχαρητήρια κορίτσι μου!Τέλεια δουλειά-Εδειξες ότι χειρίζεσαι άριστα και τον Φωτορεαλισμό (πριν) αλλά και τον...Ρεαλισμό-υλοποιημένο αποτέλεσμα!

Sofia Nikopoulou είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι να με εμπιστεύονται και να κάνουμε μαζί ωραίες δουλίτσες!