Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μην το πετάς!... Homemade κηροπήγιο.

Η έννοια της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων στην πράξη! Εντάξει, δεν είναι το αριστούργημα που θα αγόραζες από ένα κατάστημα με είδη σπιτιού... Όμως θα το έχεις φτιάξει εσύ με τα χεράκια σου, θα το λες στους φίλους σου και θα χαίρεσαι και θα έχεις βοηθήσει και το περιβάλλον με ένα σκουπιδάκι λιγότερο!


Από ένα χρησιμοποιημένο αλουμινένιο δοχείο καφέ μπορεί να βγει ένα συμπαθέστατο κηροπήγιο, έχοντας σπίτι σου πολύ απλά πραγματάκια, όπως κόλλα, ένα κομμάτι ύφασμα, καρφάκι και σφυράκι. Με ένα ρεσό κεράκι μέσα και έτοιμο! Δεν είναι πολλά, έτσι?...



7 σχόλια:

Rena είπε...

Εξυπνο και γουστόζικο!!!

Γωγώ είπε...

Καλησπερα Σοφια :)
τα συγκεκριμενα δοχεια νεσκαφε των 200 γρ. τα εχω κανει για την μικρη μου μολυβοθηκες,για μαρκαδορους κτλ κολλωντας απ εξω ομορφο αυτοκολλητο χαρτι,σκεφτομουν επισης,να κολλησω και γουνακι σαν αυτα που εχουν καποια στιλο για να γινει πιο κοριτσιστικο.
Αλλα με την σουπερ ιδεα σου,θα επιχειρησω πρωτα να φτιαξω το δικο σου κηροπηγιο :)

Αναστασία είπε...

Όμορφη ιδέα και πολύ εύκολη!

Sofia Nikopoulou είπε...

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε! Είναι πραγματικά πανεύκολο και γίνεται πολύ γρήγορα.

Μπορεί να εξελιχθεί φυσικά αν πάνω στο δοχείο σχηματίσουμε με μολύβι κάποια σχέδια - γεωμετρικά ή φλοράλ - και κάνουμε τρυπούλες πάνω στις γραμμές. Αμέσως θα φτιάξουμε ένα όμορφο μοτίβο! Θα είναι η επόμενη προσπάθειά μου μόλις αδειάσει ο καφές!

Unknown είπε...

Καλώς σε βρήκα, Σοφία!!! Πολύ όμορφη ιδέα, θα το φτιάξω σίγουρα!!!!

Rock n' Rolla είπε...

Με κανεις να θελω απελπιστικα ενα σπιτι για να του αλλαξω τα φωτα ,με ολους τους δημιουργικους τροπους που δειχνεις!!πολυ ομορφες ιδεες!θα τις εφαρμοσω με την πρωτη ευκαιρια!:-)

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλωσήρθατε Stavi & Rock n' Rolla! Χαίρομαι πολύ για τα καλά σας λόγια:-) Ελπίζω να περάσατε όμορφο καλοκαιράκι.