Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το μυστικό γραφείο στο σπίτι... Σουσάμι άνοιξε!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά πάντα χαίρομαι λιγάκι παραπάνω όταν ένας χώρος είναι σχεδιασμένος έτσι που να μην είναι απλά όμορφος αλλά και έξυπνος. Να έχει μια τσαχπινιά παραπάνω, αυτό το στοιχείο του αιφνιδιασμού! Όπως στις ταινίες, που τραβάς ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη και ανοίγει μια μυστική πόρτα!


Στην προκειμένη σας έχω οικιακά γραφεία σε συσκευασία δώρου - έκπληξης. Όταν το θέλεις είναι εκεί. Όταν δεν το θέλεις, το κρύβεις και πάει, τελείωσε! Μου αρέσει αυτό σε ένα σπίτι γιατί πολλές φορές έχεις κόσμο και δεν έχεις προλάβει να τακτοποιήσεις ή απλά, βρε παιδί μου, θέλεις να ησυχάσει το μάτι σου από την χαρτούρα και το φακελομάνι!





8 σχόλια:

Kiki Aposeki είπε...

Καλησπέρα και καλο μηνα!!!! Τι υπέροχες ιδεές είναι αυτές που παρουσιάζεις!!! Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος γιατι εδώ και καιρό ψαχνω να βρώ τρόπο να βολέψω ένα γραφειάκι σε ένα μικρό χώρο!!!! Thanks!!!!

Γωγώ είπε...

Καλησπερα Σοφια!
Καλο μηνα κι απο μενα!
Πολυ εξυπνη οργανωση-kinder! :)
ειμαι κι εγω φαν του ν ανοιγεις μια μυστικη πορτα και να ειναι ολα σε ταξη και μακρυα απο τ αδιακριτα βλεμματα των ξαφνικων επισκεπτων!

Φιλικα Γωγω:)

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα επίσης! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τα μυστικά γραφειάκια. Ελπίζω να βρείτε ωραίους τρόπους να τα προσαρμόσετε στον χώρο σας. Θα χαρώ να δω photos και να λύσω απορίες αν χρειαστεί!

Rena είπε...

Υπέροχο το μπλογκ σου καλώς σε βρήκα!!!!

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλώς μας ήρθες Ρένα! Να είσαι καλά!

Litsa είπε...

Να μαι κι εγώ, καινούρια στην παρέα.
Όμορφες φώτο, έξυπνες ιδέες, εύκολα κέρδισες ένα μέλος αλλά και μια θέση στο blog μου. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα!

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλώς μας ήρθες κι εσύ στην παρέα μας Λίτσα! Γλυκύτατο επίσης το Blog σου! Καλά, είπα κι εγώ ότι κάτι έκανα με το κουτί του καφέ μου, αλλά εσύ το έχεις ανάγει σε τέχνη! Μπράβο! Δεν μπόρεσα για κάποιο λόγο να σου αφήσω σχόλιο ,με μπλόκαρε, αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω!

Despina είπε...

Μα είναι πράγματι πολύ όμορφα ... μυστικά δωμάτιάκια (της ψυχής μας )όπου οι εμπνεύσεις πέρνουν σάρκα και όστα..