Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Βγήκαμε μπαλκόνι! Στα στριμωχτά αλλά με στυλ!

Και εκεί που λέγατε "Μα...έχω τόσο μικρό μπαλκόνι, τίποτε δεν μπορώ να κάνω μ'αυτό!... Δεν μου φτάνει ο χώρος...", θα δείτε αυτά τα παραδεισένια, τοσοδούλικα μπαλκονάκια και θα πείτε στον εαυτό σας αυτό που θα σας πω κι εγώ : "Τέρμα οι δικαιολογίες!..."

Όσο μικρός κι αν είναι ένας χώρος, πάντα μπορεί να είναι και όμορφος. Το ένα σίγουρα δεν αναιρεί το άλλο και ιδιαίτερα στην περίπτωση του μπαλκονιού, που 2-3 μικροέπιπλα και όμορφα πολύχρωμα λουλούδια μπορούν τόσο εύκολα να κάνουν την διαφορά. Κάντε οφθαλμόλουτρο παρακάτω και πάρτε ιδέες για ξένοιαστες καλοκαιρινές βραδιές!






8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γλύκες!... Άντε να δούμε, κάτι θα κάνω με το μπαλκονίδιό μου!

Thanks!
Χρύσα

Sofia Nikopoulou είπε...

Και πολύ καλά θα κάνεις! Θα χαρώ πολύ να δω φωτογραφίες με ο,τι καλό φτιάξεις!

Kiki Aposeki είπε...

Τι όμορφες ιδέες είναι αυτές!!! Καλώς σε βρήκα!!!

Sofia Nikopoulou είπε...

@Kiki Καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!

Βίκυ είπε...

Καλώς σε βρίσκω, Σοφία!Καλορίζικο το blog!Έχω κι εγώ ένα τοσοδούλι μπαλκονάκι...ωραίες ιδέες μας έδωσες!

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλώς μας ήρθες Βίκυ! Να είσαι καλά! Τα τοσοδούλικα μπαλκονάκια έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι φαίνεται :) Στείλε photos από τα διακοσμητικά κατορθώματά σου όποτε θέλεις!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,
ΓΕΩΡΓΙΑ

Sofia Nikopoulou είπε...

Καλημέρα Γεωργία! Πρόσφατα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα! Αυτό που θα σε εξυπηρετήσει απολύτως και μόνιμα είναι αυτό που λέμε "στηθαίο", δηλαδή μια σειρά τούβλο που θα πακτωθεί στο δάπεδο του μπαλκονιού με τσιμέντο και να επενδυθεί από πάνω με πλακάκι. Αυτή είναι λίγο μπελαλίδικη λύση αλλά οριστική!

Μια πρόχειρη και πιο έυκολη λύση είναι να δέσεις με σύρμα πάνω στο υπάρχον διαχωριστικό , ξύλινη περίφραξη παρτεριού (για να είναι και λίγο όμορφο υλικό!...). Επειδή εγώ το βρήκα στο Praktker σου παραθέτω το link, φυσικά μπορείς να το βρεις και αλλού!..

http://www.praktiker.gr/p/perifraksi-gia-parteri-eco-20x180cm-se-rolo-12802

Έτσι μπορεί να μην κρατάς μακριά τα νερά αλλά τουλάχιστον δεν θα περνάνε μικροπραγματάκια, σκουπιδάκια, φύλλα λουλουδιών κλπ. Ελπίζω να σε βοήθησα!