Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

2 χρόνια blogging ! Ψάξτε την ιντερνετικά για καλύτερες τιμές!


Γιορτάζουμε  με  διαδυκτιακές  οικονομικές  προσφορές!
Στείλτε φωτογραφίες ή σχέδια από τους χώρους σας, φωτογραφίες από οτιδήποτε είδατε και σας άρεσε και ελάτε να συνεργαστούμε μέσω internet με μειωμένες τιμές, για να κάνουμε τον χώρο σας αυτό που ονειρεύεστε!

Οσονούπω το παρόν ντεκορο-blog κλείνει 2 χρόνια παρουσίας στον κυβερνοχώρο και γιορτάζει, με πάνω από 50.000 επισκέψεις! Δύο χρόνια ιδεών και έμπνευσης, με όμορφα σχόλια από τους αναγνώστες και πάνω απ'όλα δύο χρόνια χαράς για' μένα, που βλέπω πως αγαπάτε τους χώρους σας και την διακόσμηση γενικότερα!

Όσοι από εσάς παρακολουθείτε συστηματικά την σελίδα, αλλά και εσείς που τυχαία σήμερα την πετύχατε ψάχνοντας ιδέες, ξέρετε πόσα μας προσφέρει το internet σήμερα. Από το να πάρουμε απλά ιδέες μέχρι και να βρούμε επαγγελματική βοήθεια σε ό,τι μας απασχολεί. Μέσα από την επαφή μου με αναγνώστες καταλαβαίνω πως όλο και περισσότεροι από εσάς ψάχνεστε διαδυκτιακά για να κάνετε τη δουλειά σας.

Έτσι και το blog μου δεν μπορεί να μείνει έξω από τον χορό! Το γραφείο μου, όπως και το site μου, κλείνουν 2 χρόνια παρουσίας στα χωράφια του design. Έτσι αποφάσισα, σε αυτή μας την επέτειο, να δώσω την δυνατότητα σε όποιους από εσάς θα θέλατε, να συνεργαστούμε διαδυκτιακά με χαμηλότερες τιμές και να κάνουμε την δουλειά μας εύκολα, απλά και χωρίς σπατάλη χρόνου!

Έτσι, στέλνοντάς μου ό,τι μπορείτε από αυτά που προανέφερα παραπάνω, μπορώ να ετοιμάσω για εσάς και να σας στείλω προτάσεις σύμφωνα με τον χώρο σας και αυτά που σας αρέσουν. Οι προτάσεις αυτές θα μπορούσαν να επιμεριστούν σε :
  •  Κατόψεις των χώρων με προτάσεις τοποθέτησης επίπλων
  •  Τρισδιάστατα σχέδια με προτάσεις σε χρώματα και υλικά
  • Φωτορεαλιστικά με προτάσεις επίπλων, υφασμάτων και φωτισμού
  • Προϋπολογισμό μιας κατασκευής, για να ξέρετε που πατάτε!
  • Σύσταση συνεργείων για να κάνετε εύκολα την δουλειά σας
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η αμοιβή μου θα παραμένει 40 % χαμηλότερη, σε σύγκριση με τις κλασσικές περιπτώσεις συνεργασίας. Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω σας απασχολεί, μπορώ εύκολα με ένα e mail να σας ενημερώσω επί των οικονομικών. Δυστυχώς τίποτα στην δουλειά μου δεν είναι standar, ώστε να μπορώ να προσφέρω προκαταβολικά συγκεκριμένες fix τιμές!
Αν στη συνέχεια θα θέλατε να αναλάβω εξολοκλήρου και να επιβλέψω την κατασκευή, εκεί φυσικά η συνεργασία μας θα πρέπει να συνεχιστεί εκ του σύνεγγυς!

Το να μου στείλετε ένα e-mail με τις απορίες και τις επιθυμίες σας, θα σας κοστίσει μόνο μερικά λεπτά από την μέρα σας.
Μη διστάσετε!

1 σχόλιο:

cnikop είπε...

Σόφη,Πολύ καλή προσπάθεια,συγχαρητήρια!