Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Elegant chic κατάσταση!

Όταν τα τετραγωνικά μας το επιτρέπουν...μπορούν να γίνουν θαύματα!... Συνήθως τα υπνοδωμάτιά μας είναι μικρά και καλύπτουν μόνο τις απαραίτητες ανάγκες. Όταν υπάρχει άνεση χώρου όμως...τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο, πολυτελή χώρο που να δίνει έμφαση στην αισθητική και να ξεπερνά τις απλές λειτουργικές απαιτήσεις.

Σε αυτό τον χώρο η γκαρνταρόμπα έχει ενσωματωθεί στην κυρίως κρεβατοκάμαρα, αλλά ,με τρόπο τέτοιο ώστε οι χώροι να είναι διακριτοί και νοητά διαχωρισμένοι. Ο κεντρικός τοίχος που λειτουργεί ως διαχωριστικό,  από την μια πλευρά φιλοξενεί την τουαλέτα, με καθρέφτη και απλίκες πάνω σε μια απλή ταπετσαρία. Από την άλλη πλευρά κρύβει μια μεγάλη αποθηκευτική κατασκευή για παπούτσια και μικροαντικείμενα.Από την γκαρνταρόμπα μεταφορόμαστε και στο μπάνιο της κυρίως κρεβατοκάμαρας, μια πόρτα που έχει κρυφτεί μέσα στον χώρο του βεστιαρίου, μιας και είναι πάντα καλό όταν μπορούμε, να αποφεύγουμε να την τοποθετούμε πρόσωπο στον κυρίως χώρο.


Ο χώρος γενικά διαπνέεται από εμφανή κλασσική διάθεση με έμφαση στην πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει η άνεση τετραγωνικών, μέσα από extra βοηθητικά έπιπλα όπως το υποπόδιο του κρεβατιού, η πολυθρόνα με το βοηθητικό τραπέζι και τα Louis Vuitton κασελάκια. Enjoy!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άψογη φωτορεαλιστική δουλειά! Thumbs up και για τις ιδέες!... Τέτοια να βλέπουμε...