Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ρίξτε το έξω!...

Τώρα που ο καιρός έφτιαξε και το καλοκαίρι άνοιξε τις πόρτες του, καιρός να ανοίξουμε κι εμείς τις δικές μας και να χαρούμε τους εξωτερικούς μας χώρους! Είτε έχουμε κήπο, είτε απλά μπαλκονάκια, πάντα μπορούμε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας με μικρές πινελιές διακόσμησης. Τι καλύτερο λοιπόν για τις καλοκαιρινές ζεστές βραδιές από... φανάρια και κεριά!..


Εφόσον έχετε κήπο, σίγουρα μπορείτε να βρείτε μια γωνιά που θα έδειχνε πολύ πιο όμορφη με μερικά διακοσμητικά φανάρια που μπορείτε να καρφώσετε στο χώμα και να αναδείξετε έτσι και τα όμορφα φυτά σας!


Ακόμα όμως και αν έχετε μπαλκόνι σίγουρα μπορείτε, μέσα από πάσης φύσεως φανάρια, να μετατρέψετε αυτόν τον εξωτερικό χώρο σε έναν μικρό παράδεισο! Τοποθετήστε τα πάνω σε κάποιο τραπεζάκι, κρεμάστε τα στον τοίχο ή ακόμα αφήστε τα στο δάπεδο. Ειδικά αν χρησιμοποιήσετε μεγάλα φανάρια, το δάπεδο είναι η ιδανική θέση.


Μια πρόσκαιρη λύση, εάν φιλοξενείτε κόσμο για μια βραδιά στον κήπο σας είναι φυσικά και τα χάρτινα φανάρια. Στην περίπτωση αυτή φυσικά θα χρειαστούμε ρεύμα, καθώς δεν είναι καλή ιδέα να συνδυάσουμε χαρτί με φλόγα! Την αναφέρω ως πρόσκαιρη λύση γιατί φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε για μέρες τα χάρτινα φανάρια και τα καλώδια του ρεύματος στο έλεος μιας πιθανής καλοκαιρινής μπόρας!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω που θα μπορούσα να βρω τόσο όμορφα φαναράκια δαπέδου στην Αθήνα. Ειδικά αυτά στην 4η φωτογραφία είναι πανέμορφα...τα θέλω!!!

Sofia Nikopoulou είπε...

Δυστυχώς, καθώς η βάση μου είναι στην Θεσσαλονίκη, δεν γνωρίζω να σου πω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα στην Αθήνα! Όμως σε καταστήματα με διακοσμητικά είδη σπιτιού - υαλικά κλπ, τέτοια εποχή σίγουρα θα βρεις και τέτοια φανάρια. Επίσης σε πολλά φυτώρια με φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου θα βρεις και είδη διακόσμησης κήπου, συνεπώς και πάσης φύσεως φανάρια!