Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τα άπλυτα στη φόρα!

Τις θεματικές βιτρίνες τις συμπαθώ πολύ. Όταν λοιπόν οι πελάτισσές μου ζήτησαν βιτρίνα με θέμα, πρωτότυπο, μοντέρνο και νεανικό, ξεκίνησα με σκεπτικό "back to base". Όταν θέλουμε να δείξουμε κάτι συνήθως το κρεμάμε... Και πού έχει απόλυτο νόημα το κρέμασμα τον ρούχων?... ΜΠΟΥΓΑΔΑ!



Βγάλαμε λοιπόν όλα τα "άπλυτα" στη φόρα! Στήθηκε φάτσα πλυντηρίου και καλάθι ρούχων, πιάστηκε σχοινί για κρέμασμα και καρφιτσώθηκαν μανταλάκια. Την θεματική βιτρίνα του μαγαζιού θα την αλλάζουμε μηνιαίως γι'αυτό αν τύχει και περάσετε από την Εγνατία, γειτονιά Αγίας Σοφίας, ρίξτε ένα ένα βλέφαρο στο Model's Boutique. Όλο και κάτι καινούργιο θα παίζει!

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παιδικό δωμάτιο, το μεταβαλλόμενο!...

Transformers μεταμορφωθείτε!... Πολύ τα συμπαθώ τα αντικείμενα ή έπιπλα που από "κάτι" μετά γίνονται "κάτι άλλο", ή στην προκειμένη περίπτωση "κάτι ακόμα". Το ζήτημα του βρεφικού δωματίου είναι μέγα, γιατί στο μωράκι σας θέλετε να πάρετε το καλύτερο δυνατό, αλλά παράλληλα σκέφτεστε "Θα κάνω απόσβεση με το δεύτερο παιδί!"...


Το θέμα είναι να μπορείτε να μετατρέπετε κάποια έπιπλα και να μην καλείστε να φτιάξετε ένα δωμάτιο από την αρχή όταν το μπουμπούκι σας αρχίζει να ανθίζει και να μεγαλώνει. Το κρεβάτι είναι το βασικότερο πρόβλημα μιας και συνήθως είναι το δαπανηρότερο. Εδώ έρχεται να μας σώσει το sustainable design, που λένε και οι φίλοι μας οι ξένοι. Ο βιώσιμος σχεδιασμός στην ελληνική, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, να μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις ένα αντικείμενο με διάφορους τρόπους σε βάθος χρόνου.


Για δείτε λοιπόν κάτι κούνιες μωρουδιακές, γλυκούλες και λειτουργικές, που μετατρέπονται ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού καθώς μεγαλώνει. Ψάξτε τις ως "μετατρέψιμες κούνιες" ή "convertible cribs" σε ξένα sites, όπου οι τιμές είναι "από - έως" αλλά ξεκινάνε πολύ οικονομικά. Δεν θα το μετανιώσετε!