Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Έξω ντέρτια και καημοί!...

Ναι το ξέρω ότι η ζέστη σε έχει καταβάλει!...Το ξέρω επίσης ότι οι διακοπές θα είναι ελάχιστες, άτιμη κρίση!... Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να σουλουπώσεις το μπαλκόνι ή το πλακόστρωτο της αυλής σου γιατί εκεί θα την βγάλεις το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, όπως οι περισσότεροι από' μας!

Ψάξε λοιπόν όμορφα και οικονομικά έπιπλα, αν δεν διαθέτεις ήδη και δημιούργησε το παραδεισένιο περιβάλλον σου με όμορφα διακοσμητικά, να σκάσουν και οι γείτονες!...


 Φωτογραφίες : Σετ επίπλων από ξύλο και αλουμίνιο. Όμορφα καλοκαιρινά ενσταντανέ για τυχερούς κατόχους άνετων εξωτερικών χώρων. Με λίγη διακοσμητική διάθεση  μπορείς να κάνεις θαύματα και στο μπαλκόνι σου κι ας μη το φαντάζεσαι!


Αν είσαι σε αναζήτηση επίπλων ρίξε και μια ματιά παρακάτω, σε ένα set του Petite Maison που πολύ το συμπάθησα, ως ελεγκάντ λύση , μιας και τα ξύλινα έπιπλα πολύ τα συμπαθώ για τον εξωτερικό χώρο :


Άλλη χάρη το ξύλο βρε παιδί μου, το πλαστικό ξέχασέ το, σε εκλιπαρώ! Αν το βαλάντιό σου δεν το σηκώνει το ξύλο, προτίμησε βαμμένο αλουμίνιο, κι αυτό την κάνει ωραιότατα την δουλειά του! Δες το παρακάτω σετ ,που το βρίσκω συμπαθητικό ταμάλα :



Ελπίζω να είσαι από τους τυχερούς και να κανόνισες έστω και κάποια ολιγοήμερη απόδραση. Αν όχι οπλίσου με θάρρος, υπομονή και κλιματισμό και θα περάσουν οι ζέστες! Καλό υπόλοιπο Ιουλίου!