Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μην το πετάς!... Homemade κηροπήγιο.

Η έννοια της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων στην πράξη! Εντάξει, δεν είναι το αριστούργημα που θα αγόραζες από ένα κατάστημα με είδη σπιτιού... Όμως θα το έχεις φτιάξει εσύ με τα χεράκια σου, θα το λες στους φίλους σου και θα χαίρεσαι και θα έχεις βοηθήσει και το περιβάλλον με ένα σκουπιδάκι λιγότερο!


Από ένα χρησιμοποιημένο αλουμινένιο δοχείο καφέ μπορεί να βγει ένα συμπαθέστατο κηροπήγιο, έχοντας σπίτι σου πολύ απλά πραγματάκια, όπως κόλλα, ένα κομμάτι ύφασμα, καρφάκι και σφυράκι. Με ένα ρεσό κεράκι μέσα και έτοιμο! Δεν είναι πολλά, έτσι?...



Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το μυστικό γραφείο στο σπίτι... Σουσάμι άνοιξε!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά πάντα χαίρομαι λιγάκι παραπάνω όταν ένας χώρος είναι σχεδιασμένος έτσι που να μην είναι απλά όμορφος αλλά και έξυπνος. Να έχει μια τσαχπινιά παραπάνω, αυτό το στοιχείο του αιφνιδιασμού! Όπως στις ταινίες, που τραβάς ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη και ανοίγει μια μυστική πόρτα!


Στην προκειμένη σας έχω οικιακά γραφεία σε συσκευασία δώρου - έκπληξης. Όταν το θέλεις είναι εκεί. Όταν δεν το θέλεις, το κρύβεις και πάει, τελείωσε! Μου αρέσει αυτό σε ένα σπίτι γιατί πολλές φορές έχεις κόσμο και δεν έχεις προλάβει να τακτοποιήσεις ή απλά, βρε παιδί μου, θέλεις να ησυχάσει το μάτι σου από την χαρτούρα και το φακελομάνι!