Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μαυροπίνακας is back!

Είναι η νέα μόδα, εδώ και αρκετό καιρό! Μέσα από την μετατροπή ενός τοίχου, και γενικότερα μιας επιφάνειας, σε μαυροπίνακα, ανοίγουμε νέους ορίζοντες στη δημιουργικότητα! Καιρός να δώσουμε την προσωπική μας πινελιά στον χώρο και κυρίως, μια πινελιά που συνεχώς μπορεί να αλλάζει και να εξελίσσεται!


Μαυροπίνακας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, είτε αυτή είναι τοίχος, πόρτα, ντουλάπα, τραπέζι και πάει λέγοντας. Η τεχνική είναι πολύ εύκολη καθώς στο εμπόριο υπάρχουν οι σχετικές βαφές που θα μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα υπόψη μου έχω το προϊόν της Benjamin Moore, για το οποίο όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται εδώ.


Φυσικά ο μαυροπίνακας είναι ιδανική λύση για παιδικά δωμάτια, μιας και έτσι δίνουμε το ελεύθερο στα μικρά μας πλασματάκια να εκφραστούν δημιουργικά και να νιώσουν άνετα στον χώρο τους, βγάζοντας όλο τους τον καλλιτεχνικό οίστρο!


Γενικότερα όμως, η τεχνική του μαυροπίνακα επικρατεί σε όλους τους χώρους, ανάλογα με το ύφος που θέλουμε να δώσουμε. Προσωπική συμβουλή : μη το παρακάνετε! Είναι όμορφο σαν αποτέλεσμα, αλλά αν δημιουργήσουμε υπερβολικά μεγάλες επιφάνειες κινδυνεύουμε να σκοτεινιάσουμε τον χώρο. Δεν θέλουμε να μας πλακώνει, να καλλιτεχνίσουμε θέλουμε!...

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Easter-α ήρθαν οι μέλισσες!...

Έρχεται το Πάσχα! Και μαζί με αυτό, τι έρχεται?... Η άνοιξη! Ας την υποδεχτούμε με γλυκές, πασχαλινές διακοσμητικές πινελιές στα αυγουλάκια μας αλλά και μέσα από άλλα αντικείμενα που μπορούμε να εντάξουμε στο θεματικό μας ντεκόρ.

Το θέμα το καταλάβατε... Μέλισσες!

Για να τιμήσουμε και το DIY, για μια ακόμη φορά... Πλεκτή διακόσμηση για τα αυγά μας. Μη φοβάστε, δεν τσιμπάνε!

Αν πιάνει το χεράκι σας στην ζαχαροπλαστική..... Ζαχαρωτά και μπισκότα σε σχήμα μέλισσας, για εγγυημένα εντυπωσιασμένους καλεσμένους!



Ζωγραφιστό αυγουλάκι με την γνωστή πινελιά "κάντο μόνος σου", για όμορφες κρεμαστές διακοσμήσεις!


Το βρήκα πολύ πρωτότυπο και ασυνήθιστο! Δοχείο μελιού που κάνει την διαφορά!

Μοιραστείτε μαζί μου τις πασχαλινές σας διακοσμήσεις. Τα top στιγμιότυπα θα αναρτηθούν προς θαυμασμό από τους αναγνώστες του Blog! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!