Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Στη γωνιά μας κόκκινο τ'αναμμένο τζάκι!...

Όσοι τυχεροί διαθέτετε τζάκι, ποια η καλύτερη περίοδος να το αναδείξετε, αν όχι τα Χριστούγεννα!... Χαρείτε τις γιορτές στο σπίτι, με όμορφη ατμόσφαιρα και ζεστασιά. Το τζάκι σαν κυρίαρχο στοιχείο του χώρου, ενδείκνυται για να δημιουργήσουμε την υπέροχη γιορτινή γωνίτσα που ονειρευόμαστε!



Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται αγάπη μου χωρίς... λαμπάκια!

Για εμάς που κουβαλάμε μια τρέλα με την διακόσμηση, χαιρόμαστε με κάτι νέο και όμορφο στον χώρο μας, ωστόσο η μισή χαρά είναι να το φτιάξουμε μόνοι μας!... Επιστρατεύονται κόλλες, σπάγκοι, πετονιές, κορδέλες και τα λοιπά εφόδια για να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο με τη δική μας προσωπική φροντίδα.

Από την άλλη βέβαια δεν θέλουμε να είναι και κάτι πάααααρα πολύ δύσκολο γιατί τότε γίνεται πιο ορατός ο κίνδυνος να κάνουμε μια τρύπα στο νερό!... Κάτι που επίσης μας ενδιαφέρει είναι, να φτιάξουμε μια σύνθεση που να μη μας κοστίσει πολύ περισσότερο από κάτι έτοιμο που μπορούμε να βρούμε στην αγορά γιατί τότε το σχέδιο γίνεται ολίγον ασύμφορο...

Παρακάτω σας έχω πολύ γλυκιά γιορτινή σύνθεση με φανάρι και λαμπάκια, που κατέληξε κυρίαρχο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης ενός σπιτιού. Θέλετε το μέγεθος, θέλετε το απαστράπτον αποτέλεσμα, εν τέλει ήρθε και αντικατέστησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!




Ενδεικτικά αναφέρω το κόστος για να ξέρετε και λίγο πού πατάτε και τι σας περιμένει...

-- Φανάρι 30x30 cm , 1m ύψος : 55 €
-- Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (2 σειρές) με διαφανές καλώδιο σε ζεστό χρώμα : 12,5 €
-- Κορδέλες διακόσμησης : 10 €
-- Κερί : 6,5 €
-- Διακοσμητικά λουλούδια : 15 €



Φτιάχνεται πανεύκολα και δίνει ένα πολύ όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα! Φροντίστε φυσικά να το τοποθετήσετε κοντά σε παροχή ρεύματος για να αποφύγετε το άσχημο οπτικό αποτέλεσμα των διάφορων καλωδίων που θα τρέχουν από πίσω!

Καλές γιορτές!