Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Mεγάλες λύσεις για μικρά πορτοφόλια!...

   Το τελευταίο διάστημα, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, η διστακτικότητα είναι έκδηλη σε όλους τους τομείς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την διαμόρφωση ενός νέου χώρου, πράγμα δαπανηρό και απρόβλεπτο. Ωστόσο, η ζωή δεν σταματά και παρόλο που τέτοιες αποφάσεις είναι πιο σπάνιες, πάντα υπάρχετε εσείς που φτιάχνετε ένα νέο σπίτι ή ένα κατάστημα, που ελπίζετε να το δείτε να προοδεύει!

   Ακριβώς λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, από τη στιγμή που θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε κάποια κατασκευή, η συμβουλή του ειδικού γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη!

* Αποφύγετε δαπανηρά λάθη!
   Ο ειδικός αρχιτέκτονας / διακοσμητής θα σας συμβουλέψει σωστά, με γνώμονα την οικονομική και ορθή κατασκευή και την αποφυγή κακοτεχνιών και λάθος επιλογών που ενδεχομένως στη συνέχεια να σας κοστίσουν ακόμα περισσότερο!




* Ελκυστικό περιβάλλον - Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

   Σε περιπτώσεις όπου θέλετε να διαμορφώσετε ένα επαγγελματικό χώρο, (κατάστημα, γραφείο, εστιατόριο κλπ) η ανάγκη του διακοσμητή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Όταν ξεκινάμε μια επαγγελματική δραστηριότητα, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό. Και ένας όμορφος, λειτουργικός χώρος, μελετημένος σωστά ώστε να αναδεικνύει την δουλειά σας, είναι ένα βασικό πλεονέκτημα στην αρχή της προσπάθειάς σας!



* Η διακόσμηση δεν είναι είδος πολυτελείας!
   Τα περασμένα χρόνια ο περισσότερος κόσμος θεωρούσε πως το να εμπιστευτεί έναν διακοσμητή ήταν κάτι που κάνουν μόνο οι οικονομικά επιφανείς, ότι είναι κάτι δαπανηρό και απαγορευτικό για τα κοινά πορτοφόλια. Στην δική μου περίπτωση αυτό δεν θα ήθελα να ισχύει.
   Είναι καιρός να γίνει ένα με την συνείδησή σας πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η εσωτερική διακόσμηση δεν είναι είδη πολυτέλειας! Στην δουλειά μου αποτελεί πεποίθηση ότι η διακόσμηση και το design είναι χαρές που θα πρέπει να μπορεί να γεύεται ο καθένας στην καθημερινότητά του, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά.
   Ελάτε να κάνουμε μαζί την αρχή για ένα όμορφο σπιτικό και μια επικερδή επιχείρηση!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Elegant chic κατάσταση!

Όταν τα τετραγωνικά μας το επιτρέπουν...μπορούν να γίνουν θαύματα!... Συνήθως τα υπνοδωμάτιά μας είναι μικρά και καλύπτουν μόνο τις απαραίτητες ανάγκες. Όταν υπάρχει άνεση χώρου όμως...τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο, πολυτελή χώρο που να δίνει έμφαση στην αισθητική και να ξεπερνά τις απλές λειτουργικές απαιτήσεις.

Σε αυτό τον χώρο η γκαρνταρόμπα έχει ενσωματωθεί στην κυρίως κρεβατοκάμαρα, αλλά ,με τρόπο τέτοιο ώστε οι χώροι να είναι διακριτοί και νοητά διαχωρισμένοι. Ο κεντρικός τοίχος που λειτουργεί ως διαχωριστικό,  από την μια πλευρά φιλοξενεί την τουαλέτα, με καθρέφτη και απλίκες πάνω σε μια απλή ταπετσαρία. Από την άλλη πλευρά κρύβει μια μεγάλη αποθηκευτική κατασκευή για παπούτσια και μικροαντικείμενα.



Από την γκαρνταρόμπα μεταφορόμαστε και στο μπάνιο της κυρίως κρεβατοκάμαρας, μια πόρτα που έχει κρυφτεί μέσα στον χώρο του βεστιαρίου, μιας και είναι πάντα καλό όταν μπορούμε, να αποφεύγουμε να την τοποθετούμε πρόσωπο στον κυρίως χώρο.


Ο χώρος γενικά διαπνέεται από εμφανή κλασσική διάθεση με έμφαση στην πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει η άνεση τετραγωνικών, μέσα από extra βοηθητικά έπιπλα όπως το υποπόδιο του κρεβατιού, η πολυθρόνα με το βοηθητικό τραπέζι και τα Louis Vuitton κασελάκια. Enjoy!