Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

"Μυρίζει" Χριστούγεννα - DIY Χιονάνθρωπος!

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!

Στην δύση αυτής της χρονιάς εγκαινιάζω το Roomservice_deco, ένα κανάλι στο Youtube με διάφορες DIY κατασκευές low budget που κατά καιρούς θα προσπαθώ να υλοποιώ.

Πάρτε γεύση από την πρώτη μου προσπάθεια, έναν χιονάνθρωπο φτιαγμένο από κάλτσα, που είναι πανεύκολος και φτιάχνεται με απλούστα υλικά, που σχεδόν όλοι έχουμε!




Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο στολισμός είναι στα φόρτε του. Όσοι θέλουμε να "μυρίσει" Χριστούγεννα το σπίτι μας, είμαστε δημιουργικές ψυχές αλλά δεν θέλουμε και να ξοδευτούμε τρομερά, κάθε χρόνο ψαχνόμαστε για όμορφες DIY κατασκευούλες που δεν θα μας πάρουν χρόνο.

Το ζητούμενο στις περισσότερες Do It Yourself κατασκευές, κλειδί για΄μένα είναι να φτιάχνονται με όσο το δυνατόν πιο κοινά υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι. Θέλουμε να διοχετεύσουμε κάπου την δημιουργικότητά μας, αλλά σκοπός είναι να μην μας κοστίσουν τα υλικά περισσότερο από το να πάρουμε κάτι έτοιμο!

Προσπαθήστε να φτιάξετε τον χιονανθρωπούλη και αν θέλετε στείλτε μου φωτογραφίες από τα αποτελέσματα. Θα χαρώ πολύ να τις μοιραστούμε.

Καλές γιορτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: