Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Window shopping! - Διακόσμηση βιτρίνας

Τώρα τελευταία πιο πολύ κοιτάμε βιτρίνες παρά ψωνίζουμε... Τουλάχιστον να είναι όμορφες ε?... Όχι, κρίμα!! Ελπίζω να είναι τόσο όμορφες που να σε κάνουν να μπεις μέσα στο μαγαζί, να ψωνίσεις το κατιτίς σου, να κινηθεί λιγάκι και η αγορά!

Αυτό προσπαθούμε και με τους μαγαζάτορες πελάτες μου, μέσα από δημιουργικές βιτρίνες στο κλίμα της εποχής και ευτυχώς μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε! Όμορφο και πρόσφατο παράδειγμα το κατάστημα με τσάντες και αξεσουάρ στην οδό Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, το "Filio's Accessories", όπου μαζί με το μερακλίδικο ζευγάρι των πελατών μου ξενυχτάμε να χωρέσουμε πολύυυυυ εμπόρευμα σε ένα τόσο δα μαγαζάκι και να τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου στην βιτρίνα μας. 

Βιτρίνα Μαϊου να την πιεις στο ποτήρι!
Κάτι καταφέρνουμε μάλλον μιας και στο πιο πρόσφατο στήσιμο βιτρίνας τραβήξαμε πάνω μας μάτια που μέχρι τώρα δεν μας είχαν προσέξει - ο λόγος για τις κυρίες της γειτονιάς που μας ρωτούσαν πότε άνοιξε το μαγαζί και αν είναι καινούργιο... Όχι, 2 χρόνια λειτουργεί το κατάστημα, αλλά με φρέσκες και περιποιημένες βιτρίνες σαν καινούργιο φάνηκε!!






Βιτρίνα λουλουδιασμένη του Απρίλη